Czech MX News



Poskytujeme vždy aktuální informace z české motokrosové scény. Dění ze závodů, foto a video reporty, rozhovory, hodnocení, ankety, zajímavosti, soutěže a mnoho dalšího. 


Partneři 

Staňte se také partnerem a buďte vidět! Rádi zpropagujeme vaše produkty či služby.


Aktuálně na instagramu

Máme to 2,5 hodiny cesty, a tak jsme se rozhodli vyrazit podpořit Čechy a Slováky (a taky našeho italského borce Andreu Rossiho) do německého Teutschenthalu na MXGP. Počasí bylo nemilosrdné. Teplo a dusno střídal vítr a průtrž deště klidně i několikrát denně.

Jak jistě víte, v únoru jsme vydražili blok s plakáty a autogramy Mistrů světa, který jsme "ulovili" na FIM Awards. Majitelem bloku je Ľubo, zapálený motokrosový fanoušek ze Slovenska. No "zrazu sa stal" partnerem něčeho speciálního, což ho velmi potěšilo.

Moto Gala Night, Scrub&Talk či Czech MX News. Minimálně jeden z těchto projektů určitě znáte. Josef Gažúr a Denisa Gažúr Fousová se přesně před rokem rozhodli založit spolek JG Moto Action, z.s., pod kterým vedou všechny své projekty a aktivity zaměřující se na podporu motokrosu v České republice. Jakých úspěchů se jim podařilo za tu dobu dosáhnout...